Mandag 9 September 2019
Kl. 18:00 - 21:00, Herøy Frivilligsentral
Kveldstrikk
Vi inviterar til kveldstrikk på Herøy Frivilligsentral mandag 9.september kl 18:00.

 Dette vert på sjølvaste valdagen, så i tillegg til  å velje kan du også ta med deg litt handarbeid eller ein ven og kome innom oss for ei hyggelig stund.
Denne kvelden får vi besøk av garnbutikken "Spøteriet" i Ålesund!
Her er litt info frå dei:
* Det blir Eva og meg selv som kommer. Jeg er Spøteriets eier. Vi presenterer Spøteriet, høstens trender for farger og modeller, vi har med oss en koffert full av ferdigstrikkede modeller som dere får se og kjenne på, vi gir tips om hvor dere kan finne de hotteste mønstrene for tiden. Det er modeller for baby, barn og voksen; altså noe for alle!
Vi har med bestillingslister for dem som ønsker å bestille seg garnpakker, og vi kan også ta med litt småting for salg der og da om det er ønskelig. (små garnpakker, pinnemålere, maskemarkører osv). I tillegg vil vi fortelle litt om hvordan 'Garnsalongen' fungerer. Det er vårt helt nye konsept som starter opp nå i september, med homeparty for strikke-entusiaster. Det er bygget på lesten av gode gammeldagse Tupperware-party som mange kjenner, der man kommer sammen en kveld og ser på modeller, får informasjon og kanskje lærer en ny teknikk. Alle modeller som blir presentert kan man så bestille som garnpakke.*

Vi kan røpe at Eva heiter Kvalsund til etternamn og er utflytta Herøyværing.  
Vi på Herøy frivilligsentral gled oss til denne kvelden, dette vert kjekt - og vi ynskjer alle velkomne!  

2024 © Herøy Frivilligsentral